godmorgon

eller ja..jag vaknade först vid 07.00 sen somnade jag om och gick upp runt 10-11.00 :) nu ligger jag i sängen och lyssnar musik :D härligt! inga planer för dagen, men vi får väl se senare :)

Bilds från igår :)

  
  
jag har världens bästa vän! 

bilresa

Igår så åkte jag och bästis runt i bilen, det var väl kul. Tog bilder också, men dom lägger jag in senare :) så då får ni se dom också. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra än :) men blir la till att gå ut på restaurang eller något sånt :)

bäästis <3

Halllå!
Sitter här vid datorn och kollar runt lite, Idas kompis Emmy har kommit hit nu. Så dom håller på skriva lappar till mig och Caisa haha kulkul! Yeye, idag får vi väl se vad som händer och (fötter) haha. Vi hörs! :)


lalala :)

Hallåååå bloggen :D
Hoppas ni bra ni som läser min blogg :), igår så kollade jag och bästis bara film på projektorn :) Vaknade 09.00 idag :P gött :). Kollade Katten Gustaf 2 nyss, den är så bra :D hehe. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på :) men något roligt blire väl :)

Header

Har precis fixat min header, den visas väl snart :) Blev snygg :D
Igår så var jag med Robin och Caisa, bästis är ju jag med varje dag så :D hehe. Vi hade det trevligt iallafall, och nu är vi hemma hos bästis igen :) ska ha mys kväll, kolla film o sånt på projektorn :) Skriver sen :D

21 februari

Hallooojjsan :D
Igår hade jag och bästis bara filmkväll :) kollade på projektor så var fett nice :D. vi somnade dock vid 21.00 tiden och vaknade 08.00 imorse:P  vi har blivit så duktiga med tiderna :D hehe. Idag blire väl bara chill :) kollar film nu :) mia och klara den är så rolig haha :D men men vi hörs sen! :)




Världens bästa vän Caisa Nilsson! ♥

Piercingen :)

Nu kommer en bild på piercingen :)



Btw, rolig kväll igår :) lite seg idag som fan ;s ...jobbigt! men men de funkar, och det är inte kul med snööö!!! de är hur mycket snö som helst, går inte vara ute längre :s va snö ända upp till höfterna :S INTE OKEJ!!!

piercat mig

Igår när jag och bästis kom hem ifrån Göteborg så piercade vi oss, haha. Gjorde lite ont eftersom jag har en ring i, och det var väldigt komplicerat. Men det är snyggt :D så är skit nöjd! Bilder kanske kommer senare om jag orkar. Idag så har vi bara varit i stan en stund och sagt hejdå till syster som ska till stockholm i 10 dagar. Skriver kanske sen :)

Bilds från Göteborg :D

   
  
Mer bilds kommer! :D ♥
Och nej jag och Robin är absolut inte tlsm igen, utan Caisa
ville bara ta en bild :)

18/2

Hallå bloggen!
Igår var jag och bästis i Göteborg, åkte vid 12 och var där fram till 20.00 ungefär :) .. Vi träffade mitt ex Robin och hans två polare som heter Kim och Andreas. Så var vi väl med dom i 2-3 timmar kanske (?). Mycket trevligt :) Sen drog dom hem, och då var jag och bästis själv och gick runt vi var verkligen ÖVERTRÖTTA. Skit segt vare, då hände det en sak som jag absolut inte tar offentligt men mycket tråkigt var det.. Men sen kom skopa och magnus och hämtade oss, så sov jag och bästis hela bilresan haha (a) :) Bilder kommer på nästa inlägg ;) Btw, vi ska till Göteborg idag igen haha, så ska vi göra Göteborg osäkert ;)

Lite flumbilds på mig och bästis ♥

   
   


Göteborg

Hallåå bloggen! :)
Igår så tog jag och bästis det lugnt, meningen var att vi skulle till göteborg egentligen men vi somnade vid 15.00 sen så vaknade vi vid 22.00, och då var lille kusinen robin här :) sen somnade vi om och vaknade runt 03-04.00 :P Så vi är rätt pigga nu hehe, så snart ska vi åka till Göteborg och vara där hela dan :) kuuul! Jag ska nog träffa robin mitt ex också, kul :) längesen man träffade honom nu. Btw, det är slut mellan mig och Ali också, glömt och säga det. Så ska fixa min header fortast möjligt ;P. Bilder ska bli på nästa inlägg! :D


Min bästis är verkligen världens bästa vän, hon kommer ingen kunna slå :D För hon är helt enkelt bäst, och jag har absolut roligaste tillsammans med henne, finns ingen annan jag kan skratta så otroligt mycket som jag gör med henne :P. Hon får mig att bli lycklig :) Vi ska bo tillsammans 1 månad nu, fatta va kul vi ska ha :D




hos bästis

Igår var det så att det var min bästis födelsedag, hon fyllde hela 17 år :D. Snart är vi ju 18 då blire krogen :). Men iallafall, så vi åkte hit igår till henne så sov vi här inatt. Eller ja, vi har mest suttit vid datorn och kollat film o sånt :P Alltid kul med min bästis <3 sen åkte vi runt i bil igår, fast jag somnade haha. Skriver mer sen, har varit lite problem med bloggen har inte gått o loggat in så därför jag inte kunnat skriva. Ni får se lite nya bilder sen också ;)


Godmorgon

Mornmorn, vaknade idag 06.20 och det var verkligen oväntat. Men kan bero på att jag sov typ halva dagen igår ;P hehe. Men skönt att vakna tidigt :) så nu är jag hemma hos pappa, ska umgås med pappi o brallan innan dom åker :((( dom åker till Thailand idag :( i en månad. tråkigt utan brallan..men hoppas ni får en underbar resa <3 .. lägger in bilder senare :)

seg

halloj, de va lite kul igår :) men har inte orkat skriva ännu..skriver nog sen istället om jag orkar, o lägger in bilderna :)

Sexparty

Jag glömde skriva förut, för vi fick bråttom till bussen. Vi var hemma runt 13.00 och då åkte vi direkt till mamma för att göra ordning oss o så :) sen så åkte jag och jessica till ali :) så nu ska vi snart på sexparty :) så skriver imorgon om jag inte skriver senare, om det inte blir för sent så skriver jag imorgon ;) ha en trevlig kväll natt :D <3

Frisörsalongen

Nu sitter jag i salongen i Jessicas skola, hon håller på att greja med mitt hår nu..just nu färgar hon de, sen ska hon klippa de o göra några slingor i de :) skriver sen, och ni ska få för o efter bilder ;)

Godmorgon!

Det var längesen jag vaknade vid denna tid frivilligt och går upp, men kanske beror på att jag sovit länge nu :) . Gick och la mig igår vid 16/17.00 och vaknade 24.00, fast somnade om lika snabbt igen och vaknade 05.30 :) Sköönt att gå upp såhär tidigt. Men nu ska jag iväg, ska med min syster till hennes skola, hon går i frisör. Så hon ska klippa mig, färga håret, ni får se sen hur det blir ;) .. Bloggar där, vi hörs :D

Film

Ska lägga mig och kolla film nu, förmodligen kommer jag somna så vi hörs imorgon eller inatt eller ja..när jag vaknat!

Stan

Har precis varit på stan med hjärtat, vi åt dagens lunch och det var jättegott..är så trött vill bara sova nu : (( ..men ska ju till vårdcentralen så får inte missa den tiden, ska ju kolla lungorna..men tar lite bilder sen så lägger in lite nya bilds sen :) ska försöka lägga in bilder varje dag här på bloggen, lite roligare med bilder, elr vad tycker ni? :)

Dygnat

Nu har jag dygnat igen, så har precis duschat. Fattar inte, det är riktigt konstigt jag är ändå någolunda pigg ändå har jag varit vaken sen igår :s..skulle inte kunna somna..men ska ju till vårdcentralen kl 15.00 och kolla lungorna så får hålla mig vaken tills dess :)

Osminkad

Det var en del som klagade över att jag inte lagt ut bild på mig när jag är osminkad när jag la ut bilden på kissie, om ni minns? Men nu får ni några stycken som jag tog precis :)


Lite konstiga iochmed att jag har sovtröjan på mig,
och sen en massa idominsalva för jag har så torra
läppar. Hoppas ni är nöjda nu, jag vågar visst! :)

Nu ska jag lägga mig och mysa lite med hjärtat med tända ljus och så :)

Akon


Denna låten är grymt bra, håller ni med mig? :)

Musik

Vad skulle man göra utan musik? :o
Gud vad livet vore tråkigt utan musik, haha. Älskar musik!
Techno is the shit (8) ♥

Städning

Halloj :)
Nu är det jättefint här i lägenheten, vi har dammsugat, diskat, tvättat golv, slängt skräp och sånt :) så nu luktar det jättegott och är fint, ska nog ta lite kaffe nu och doppa ostmacka i det *mums* :) skriver sen puss(k)

ojoj

idag har jag sovit väldigt väldigt länge, typ 14 timmar.. men det kan bero på att jag sov 3 timmar igår ;P .. men men skönt att få sovit ut nu :) ja brukar ju alltid ha så svårt med sömnen så de va väldigt skönt :). Drömde skit roliga drömmar också, om att jag flög flygplan med bästis och mammi lena och sånt, skit kul :) nu ska jag äta!

Hemma

Pappa körde hem mig och Ali till oss förut, så gick vi till affären direkt och handlade lite mat :). Där träffade jag även Angelica :). Sen så när vi kom hem lagade jag mos och fiskpinnar, så gott *mums*..sen så hoppade jag in i duschen det var sköönt :). Nu ska jag nog lägga mig och titta på någon film :) Skriver sen om jag inte somnar ;P . Har ju dygnat, fast sov i 3 timmar förut (a)


9 februari 2010

Jag kom hem för några timmar sen, var ju på vårdcentralen. Allting gick bra och allt var lugnt med mig på den delen, ska tillbaka på torsdag och kolla lungprov om jag fått tillbaka astman. Så får se hur det går :) Ska hem till älsklingen idag så skriver när jag är hos honom! ♥

Vårdcentralen

Nu ska jag ta på mig och sen ge mig iväg till vårdcentralen :) har tvättat hela natten, *nattuggla*.. ne men har bara lite svårt att sova..Så hoppas jag kan somna tidigt idag :) . Skriver sen när jag kommer hem om jag inte tar mig en tupplur först ;)

Levande ljus o skumbad

Har tvättat hela dagen och sen så tog jag och hjärtat ett mysigt skumbad, härligt :) Nu väntar jag på nästa tvätt ska bli klar, sen så ska jag invänta tills jag kan börja göra mina ärenden :)

Skipbo

Nu ska jag och älsklingen spela skipbo medans vi väntar på att tvätten ska bli klar kuuul! =D


Bilds från festen ♥


♥ 





sötnos  ♥

riktigt rolig kväll =) ♥

Dålig uppdatering

Hallo mina kära läsare =)
Har inte haft tid att blogga i helgen, men ska skriva lite lätt vad jag gjort i helgen :)

Fredag:
Då umgicks jag med syster och Erica en stund, vi käkade på max och sen gick runt o chillade i stan lite. Sen gick jag till Ali och Jessica åkte till några kompisar, så satt jag och Ali och pratade i flera timmar..underbart! vi löste verkligen allting i vårat förhållande så det var skönt, och senare på kvällen tog vi några öl.

Lördag: Då var det så att min vän Rebecka har fyllt 20 år så det var fest för henne på lördagen, och då drog vi på fest där min pappa bor. Det var skit kul verkligen, träffade massa gamla vänner jag inte sätt på år och dagar, sen så umgicks jag med gamla vänner jag inte umgås med så mycket nu mera. Erica sov hos mig, jag och Ali sov hos pappa. Sen tog festen slut ganska tidigt, runt 00.00 .. Så då bestämde vi oss för att dra hem till mig och efterfesta lite, det blev jag,ronja, kevin, alice, ali, erica, michael och daniel som var här då o lyssna lite musik..sen drog kev o ronja hem så gick vi o la oss sen :)

Söndag: Segade oss som fan, gick vidare till Netto..btw erica åkte hem idag också trååkigt :( .. jag och hjärtat gick iallafall till netto och där träffade vi på eena och ellen, trevlans :) <3...vi handlade mat till familjen, när vi kom hem började vi laga mat potatisgratäng, fläskfilé och brunsås. Mums säger jag bara, riktigt gott..då blev dom glada, sen till efterrätt blev det glass :).. sen efter de så spelade jag och älsklingen bara kort hela tiden och åt lite cheezeballs, jag vann alla gånger (a) oj va sur min älskling blev haha ;P .. Sen badade vi med tända ljuus myys :) o nu sover han :( så får nog lägga mig nu jag med :)

Bilder kommer på nästa inlägg!

Promenad

Idag lurade min bror med mig ut på en promenad, han ba "kom nu sofia, ta på dig så ska du få en överraskning".. självklart gjorde jag det, och vi gick ut. Väl ute så går vi in på en stig i skogen fullt med snö, sen efter halva vägen han ba "detta var överraskningen, jag ville bara få ut dig på en promenad".
Men skönt efteråt :) 3 km, yeye duktiga Sofia (y).. ska försöka bli bättre på att lägga in bilder också :)


KISSIE?!

Kissie osminkad, trodde inte att hon såg så förjävlig ut utan smink? Hon redigerar sina bilder något fruktansvärt mycket, för på denna bild som ni ser är håret orange gult? :S


Filmdags

Hallo, idag har jag varit ute och inhandlat lite saker :). Lite saker till mig själv, och sen mat och sen saker till hjärtat. :) Nu ska jag och Ali lägga oss och kika på film, sen blir det till att sova. Ska ju upp tidigt imorgon till vårdcentralen :) Vi hörs imorgon! :)

sjuk

Fortfarande sjuuk, så otroligt tråkigt.. =( har feber, hostig o förkyld..hoppas på att det går över snart, ska till vårdcentralen imorgon istället kl 13.00 och kolla va felet är..idag har jag inhandlat lite saker, grejer till älskling, mig och sen mat o sånt :) .. skriver senare om jag orkar :)

älskling ♥

Om du bara förstod hur otroligt mycket jag älskar dig,
jag älskar dig över allt annat på denna jord. Det finns
ingen på denna jord som kan ersätta din plats, du
betyder allting för mig. Jag gör vad som hellst för dig,
skulle kunna dö för din skull.

Du är världens bästa pojkvän, utan dig vore jag ingenting.
Det är sanningen, jag vill inte leva utan dig vid min sida.

Jag har gjort misstag, alla gör vi misstag. Men man lär
sig utav dom också, och det är det jag gjort nu. Det är
svårt en dag utan dig, saknar dig så fort jag inte är med dig.

Jag kommer vara din flickvän så länge du vill, jag
vill leva mitt liv med dig hjärtat. Finns ingen som dig,
och det ska vara du och jag för all framtid om jag får
bestämma.

Jag älskar dig över allt annat på denna jord, jag
kommer aldrig lämna dig. Kommer stå fast vid
din sida!

sofia ivarsson ♥ ali hossein


sjuuk

guud vad tråkigt det är att vara sjuk :( , känns som om jag är sjuk jämt jag :s .. har hosta o döförkyld o febrig, men ska till läkarn imorgon o kolla va felet är så får väl se, men kanske skriver senare om jag orkar..

RSS 2.0