10 juli

Hallojj bloggen!
Igår var jag och syster på restaurang sen hyrde vi film och kollade på film, så glömde helt enkelt bort att blogga.. :/ Men men det var mycket trevligt igår.
Idag vet jag inte riktigt vad vi skall göra, sugna på att åka o bada. Så vi skall försöka hitta något badställe, haha får se hur det går. Bilder får komma senare! :)


godmorgon

Eller ja, jo jag säger det i och med att jag vaknade för någon halvtimma sen eller så. Jag kunde inte somna inatt så somnade rätt sent :/ .. Och sen så försökte jag blogga igår, men glömde bort mitt lösenord så fick ändra det etc.

Det är riktigt varmt här i Stockholm, Jessica slutar snart jobbet. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, känner ju typ inga här haha. Men vi får se vad dagen har att erbjuda :)


Lite bilds från grönan från igår

    
  
       

Stockholm

Är i Stockholm hos systers pojkvän, dock så är Crille på bartenderutbildning då är det bara jag och syrran i hans lägenhet i och med att hon sommarjobbar här. Vet inte riktigt vad vi skall göra imorgon, känner ju inga här haha. Kanske träffa Kevin eller något sånt, får se. kanske skulle träffa Jennie också :)

Men nu ska jag sova, så skriver imorgon :) Puss



RSS 2.0