Dålig uppdatering

Halloojj!!
Sorry att jag inte skrivit något, men har städat hela dagen med älsklingen och haft andra saker för mig. Så har inte hunnit blogga förens nu, men men så är det ibland. Ska bli bättre på bloggen =)

Moooorn

halloojj ;D
Jag vaknade för en stund sen, som sagt har jag ju svårt o sova på nätterna så somnar när jag inte orkar hålla öppna ögonen, så då blir det sena nätter. Jag har precis ätit fiskpinnar med mos med älsklingen :) och nu lyssnar jag på Tina Turner, hon är så grymt bra! :) Vi hörs sen :)

rubrik?

Hallo  :)
Jag höll mig vaken till kl 11.00 sen orkade jag inte mer, då ropade sängen på mig. Så vaknade för en stund sen. Det gick bra hos vårdcentralen, såret höll på att läka som tur är. Jag mena det har gått över en månad sen det hände så det är väl på tiden att det läker nu. Vi hörs sen, skriver mer sedan när jag har något att skriva ;P


Designa din blogg

Det är en bra sida, har varit där och provat massa olika saker :)
Här är något jag tagit där ifrån, får se om det funkar :D







Här har ni några bilder :)

Dygna

Idag ska jag dygna för att kunna komma upp imorgon i tid, för jag ska till vårdcentralen och kolla mitt knä. Har ett sår som fortfarande inte läkt ännu så det ska kollas upp. Så skriver nog mera sen, ska spela o så nu på facebook :)

Kinarestaurang

Heyy! :)
Kom precis hem ifrån att träffat min efterlänktande bror Michael =), det var trevligt. Vi åt kina mat, och det var mycket gott. Sen gick vi runt på stan, han köpte ett spel. Och nu sitter jag här och gör inget speciellt ;P. Jag skriver mer sen och bilder kommer mer utav :)

Skön dag.

Nu är jag äntligen klart med det mesta här på min blogg. Har suttit hela kvällen nu och försökt fixa den, blev okej tyckte jag :).

Idag var jag och hjärtat ute och gick jättelänge, hur skönt som hellst är det att promenera. Sen när vi kom hem lagade jag jättegod mat och sedan diska och så, och nu ska vi bara ta det lugnt. Men jag kanske skriver senare för jag ska försöka vara lite social emot älskling, kanske skriver senare :)

Min nya blogg

Hallojj! :)
Nu har jag skaffat återigen en ny blogg, men skall skriva varje dag nu hade jag tänkt. Men nu håller jag på att fixa design etc, så skriver ett inlägg sen igen. Ha dett gött! :D


RSS 2.0